Ik help sporters het beste uit zichzelf te halen.

"Hard werken verslaat talent, als talent niet bereid is hard te werken"

 

Welkom bij Benjamins Coaching, dé plek voor iedereen die zijn of haar wielerprestaties naar een hoger niveau wil tillen! Of je nu een beginnende fietser bent of een ervaren renner, ik bied coaching pakketten op maat die perfect bij jouw niveau en doelen passen.
Ontdek hoe ik jou kan helpen je prestaties te verbeteren en je doelen te bereiken. 
Neem vandaag nog contact met mij op en begin jouw reis naar succes!

 


Wat zijn de mogelijkheden?

 

Persoonlijke begeleiding


Hard trainen kan iedereen. Goed trainen is een heel ander verhaal.  Ik kan je daarbij helpen! Door middel van persoonlijk op maat gemaakte trainingsschema's, training-, wedstrijdanalyses en voedingstips zorg ik ervoor dat jij je potentieel bereikt.

ONDEK DE MOGELIJKHEDEN

Trainingsschema's


Ben jij niet op zoek naar persoonlijke begeleiding maar wil jij wel vooruitgang willen boeken om zo topfit aan de start te staan van het volgende seizoen of om je doelen te bereiken? Dat kan doormiddel van kant en klare trainingsschema's. Deze schema's zijn speciaal gemaakt voor verschillende doelen/evenementen.


 

ONDEK DE MOGELIJKHEDEN

 Aerofitting


Aerodynamica is een essentiële prestatiefactor bij het wielrennen, en wordt vaak snel over het hoofd gezien. Een gestroomlijnde positie op de fiets kan je snelheid en efficiëntie aanzienlijk verbeteren, waardoor je sneller kunt rijden met minder inspanning. Dit kan met name tijdens tijdritten en triathlons het verschil zijn tussen winnen of verliezen. 


ONDEK DE MOGELIJKHEDEN